Administrace webu, si vyhrazuje, bez varování odstranit nevhodné příspěvky.

Informace a nabídky zápalkových nálepek vkládejte do odpovídajcí rubriky.

“Aktivity nebo nabídky komerčního charakteru z této sekce odstraňujeme bez předchozího upozornění”

Diskuze, názory

Německé kabinetky

Dobrý den, mohl by mi někdo poradit ohledně kabinetek NSR. Převážně města. Zajímalo by mě jejich přesnější rozpoznání jednotlivých vydání. V katalogu je to trochu nepřesné. Předem děkuji a s pozdravem Radek Vojan (774256979)

Chceme diskutovat?

Zdravím všechny sběratele, kteří sem zabrousí, a mám pár dotazů - chcete mít nějaké diskuzní fórum, kde se bude moct každý zeptat, pochlubit, pochválit nebo třeba něco zkritizovat? Pokud vám nevyhovuje toto místo, soudě podle minimálního využívání, tak jakou formou byste si to představovali? Jaká témata byste chtěli diskutovat? Budete do fóra aktivně přispívat nějakými dotazy, nápady, připomínkami a také odpověďmi na dotazy jiných? Máte jiný nápad jak podpořit diskuzi a výměnu informací mezi sběrateli?

Re: Chceme diskutovat?

Ano, určitě chci diskutovat, například o chybách a nedostatcích nebo nepřesnostech a nejasnostech v poslední dobu vydávaných katalozích a výlepních listech. Forma ? Co tak například poslat někam sken nějaké konkrétní nálepky s uvedením jejího přesného rozměru s dotazem na její katalogové číslo a s následným polem pro diskuzi, které by se mohli účastnit nejlépe neanonymně členové ČSF : Třeba bych hned začal , kdyby sem šel vložit obrázek.

Kam se posouvají zápalkové nálepky...

Na internetu se objevili reprodukce zápalkových nálepek formou plakátů ve velikosti A-4. Zaujme, že jsou k vidění i reprodukce čs. ZN z období 1950-1970 v provedení s výrobcem (zápalkárnou) ale i bez výrobce. Na nástěnných plakátech je např. II. LSSA 1962, Akce Z, Tokoz,... ale i Všechny láhve patřá do sběru Solo LI I

Re: Kam se posouvají zápalkové nálepky...

Já si nedávno koupil repliku plechové cedule SOLO (Ligna). Sice nemá stejnou velikost jako originál, je menší, ale je moc pěkná

Burza Drážďany 15. 4. 2023 - byla a kde?

Burza v Drážďanech v sobotu 15. 4. 2023 na adrese - Heidestrasse 37, Schonfeld - Weissig, rozhodně nebyla. No co už,... Byla nahrazena návštěvou zámku Moritzburg . Kdo vyvěsil místo konání na stránky ČFS? Tenhle začátek roku na webu ČFS se mi zdá podivný,.... V

Re: Burza Drážďany 15. 4. 2023 - byla a kde?

Ahoj Vlado. Burza v Drážďanech se konala tak jako vždy v přátelské pohodě. Zůčastnil jsem se já Martin z Prahy a jeden sběratel asi z Chebu a od Č. Budějovic Dan G. Podrobnosti z burzy uveřejním v časopise č.2 i s fotkami. (Schonfeld - Weissig,) je čtvrť u Drážďan bohužel je tam ulice se stejným názvem. ( 01127 Dresden, Heidestrasse 37 adresa setkání)

Re: Burza Drážďany 15. 4. 2023 - byla a kde?

Ahoj Vlado
Nevím co myslíš tím, že je začátek roku podivný? Pokud myslíš ten jeden překlep s termínem, tak ano, stalo se to. Nikdo není dokonalý a tohle se naštěstí opravilo včas, protože na to přímo upozornilo pár dalších lidí mailem, což je nejrychlejší.
Ale co se týká setkání v Drážďanech, tak na webu byla informace převzatá z Alteschachtel a bylo tam tedy toto znění:
Jarní burza v Drážďanech se koná v sobotu 15. 4. 2023, 9:00 – 16:00.
Místo setkání: Heidestrasse 37, 01127 Drážďany
Měj se prima
M

Re: Re: Burza Drážďany 15. 4. 2023 - byla a kde?

O.K., v pohodě, už jsem to rozdejchal, včetně fotky, V

Re: Re: Re: Burza Drážďany 15. 4. 2023 - byla a kde?

Snad to příště vyjde! Já tam taky ještě nebyl, ale chystám se tam vyrazit. Tak je z toho teď dobré varování pro ostatní, až se tam vypraví, tak aby si dali pozor při zadávání do navigace a ověřili si, jestli ta adresa souhlasí s tím, co bylo správně uvedeno na našem webu

Přidat nový příspěvek

Oficiální stránky ČFS     www.filumenie.com