Administrace webu, si vyhrazuje, bez varování odstranit nevhodné příspěvky.

Informace a nabídky zápalkových nálepek vkládejte do odpovídajcí rubriky.

“Aktivity nebo nabídky komerčního charakteru z této sekce odstraňujeme bez předchozího upozornění”

Diskuze, názory

Kontakt (Hranice na Moravě)

Dobrý den, chtěl bych poprosit o kontakt na nějakého sběratele z okolí Hranic (na Moravě). Dostal jsem se ke sbírce a potřeboval bych poradit ohledně její ceny. Email na mě: blaha.tomas@email.cz .

Re: Kontakt (Hranice na Moravě)

Váš kontakt jsem předal oblastnímu zmocněnci ČFS pro severní Moravu, který je z Valašského Meziříčí.

Redakce Filumenie

Jako redaktor se se všemi sběrateli loučím. Věřím, že následník bude mít více štěstí...

Podivení

Co je toto za nabídku a poptávku??? Ve staré verzi byla spousta obojího a teď se tady snad každý bojí něco přidat. Bodejť by taky ne. To černé pozadí snad vymyslel nějaký satanista mezi filumenisty. Ale, konečně, v dnešní době je možné všechno.

Re: Podivení

Dobrý den,
ačkoliv jsem v mládí poslouchal hodně tvrdou hudbu, satanista jsem nebyl :-).
Všechno je věci názorů, pokud bychom dali pozadí světlé, jiní čtenáři by zase mohli namítat, proč není tmavé. Tmavé pozadí kopíruje trend dnešní doby, kdy čím dál tím více lidí preferuje právě tmavší pozadí z důvodu šetření monitoru a především je šetrnější k očím. Z toho důvodu jsme se rozhodli pro tmavší vzhled. Bohužel editor, v kterém jsou vytvořeny tyhle stránky neumožňuje měnit vzhled pozadí dle osobního nastavení jako např. u jiných webových stránkách.

Re: Podivení

Když budu upřímný, tak tomuto příspěvku vůbec NEROZUMÍM !!!

Re: Re: Podivení

Tak do toho aspooň mluvíte, výborně, tak to má být

Kontakt

Dobrý den, byl by nějaký kontakt na zberatele v okolí Valašského Meziříčí? Pro rady začínajícího zberatele? Email : pavel.pernicky@hotmail.cz
Moc děkuji

Re: Kontakt

Dobrý den. Měl by se Vám ozvat pan Kučera, je přímo z Meziříčí

Re: Kontakt

Dobrý den,
ano, byli jsme s panem Pernickým v kontaktu, nabídl jsem pánovi podporu i exkurzi mé sbírky, bohužel si nakonec návrat k zápalkám rozmyslel a zůstal u pivních tácků.

Přidat nový příspěvek

Oficiální stránky ČFS     www.filumenie.com